http://jeanette-splace.blogspot.com/

donderdag 1 oktober 2009

CT Call Urban Funk by Captivated Visions

Kon het niet laten op deze one kit call te reageren, was een haast klus maar de kleurtjes spraken me wel heel erg aan...
En zag gelijk Joyce der foto er in, beetje rebels en not so girly...




Alleen moesten 2 LO worden en liep toch met de tweede een beetje vast...was ook meer omdat het echt in een daggie moest en dan wil er niet altijd wat op ploppen, maar toch gelukt, vind em wel minder als de eerste.



Totaal andere kit dan iemand ooit van me zou verwachten...lol
De kit kan je HIER in de shop vinden...

Sorry nog geen nieuws over ons huisje, der is verlenging aan gevraagd van een week in ieder geval dus hoop morgen over een week ECHT een antwoord te hebben...tuurlijk een ja,als het even kan anders heeft het ons veel geld gekost voor niks en zou ik waanzinnig van balen..
Loop hier een beetje als een kip zonder kop rond , weinig zin om nog van alles uit te halen, want dan loop ik het voor niks te doen, dus doe het nodige gewone in huis en verder even niet.

Nog slecht nieuws over jaim zijn autootje, nu heeft dees het begeven en kan waarschijnlijk niet meer gemaakt worden, kan wel maar de garage waar we em hebben gekocht wil er natuurlijk geen nieuwe motor in doen...nou staat er nog een GTI, dus willen we kijken of daar de motor goed van is en die der in laten leggen, dat zouden ze eventueel wel willen doen dan...kost ons niks hoor..
Maar ze baalden der zelf van en Jaim vind deze gewoon super, vooral de stoelen, blijkt een duur werk te zijn en hij is echt zonder een roest plekje of zo.
Kind heeft ook altijd wat...net zo'n geluks vogel als zijn mams.

Verder geen schokkende dingen, alleen dat men zussie weer een nieuwe kit heeft dus ga zo even der mee aan de slag.....preview is geweldig dus hoop er wat leuks mee te kunnen frutsen.....

Toedelssssssssssssss

Geen opmerkingen:

Een reactie posten

Related Posts with Thumbnails