http://jeanette-splace.blogspot.com/

vrijdag 7 augustus 2009

Tijd voor een babbeltje

Wilde van de week al wat nog gemaakte knutsjes hier neer zetten maar vond het wel een goed plan om Joelle der kit nog even het alleen recht te geven.
Maar nu weer wat knutsies van andere super kitjes hoor.
Credits: Happy Birthday by Jofia Devoe

Jaycie op der eerste verjaardag...wat was het toen nog een propje...beetje aan de stevige kant en wat lijkt het lang geleden.

Kit Aquarela by After Five Designs

Niet gek veel gemaakt want het is tenslotte vakantie en van de week heerlijk genoten van het mooie weer...helaas maar 1 dag echt zwembad weer...maar wel lekker veel buiten geweest.
De plaats aan het huis een grote beurt gegeven, leuk van die kleine klinkertjes maar het onkruid is minder en dat vind dat zo vreelijk als daar steeds onkruid tussen komt.
Heb zo'n staalborstel op een steel gekocht en moet zeggen werkt prima, okeej je haalt het er niet met de wortel van tussen maar gaat wel sneller en ontzie je het niet zo om even te doen.
Alles weer anders gezet want jaycie heeft zoveel spul en dat moet toch een plekkie, dus Eric was weer blij met me...lol.
maar we hebben meer ruimte gekregen.

Jaycie heeft 2 nieuwe woorden in der woorden schat...ze speelt graag met Jaim en Joyce mee op de WIJ, beetje nep doet ze dan met de extra controllers, maar nu kan ze zeggen wat ze wil spelen met ze....wiewiewie......haha
En vanmiddag haal ik der bikini van de lijn af en stond ze op zichzelf te wijzen....nini.....bikini dus......dus ik denk dat het langzaam aan eindelijk gaat komen hoor...
Raakt tijd ook want zou het zo leuk vinden als ze ook eens wat gaat beppen.
Verder niet veel beleefd van de week ,nog wat foto's gemaakt maar die moet je even tegoed van me houden, moet ze nog verkleinen...
Toedels

1 opmerking:

  1. wowwww mop wat een mooie knutsies weer, en wat een lekker wijffie is het ook, ik vind juist lief als ze wat spekkie hebben hoor, so cute!!!! en idd dat is al weer even geleden he, gaat snel he meis, nou kom iedere dag hiero dus ik hou je blog in de gaten whahahaa

    dag lieffie!!!

    BeantwoordenVerwijderen

Related Posts with Thumbnails